Τι είναι το FROZEN ON BOARD;

fob

Το βασικό κλειδί για το απόλυτα ποιοτικό φρεσκοκατεψυγμένο ψάρι είναι η κατάψυξη σε ελάχιστο χρόνο μετά την αλίευσή του. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τα θρεπτικά χαρακτηριστικά αλλά και τη γεύση, την υφή, το χρώμα και τη μυρωδιά του φρέσκου όπως τη στιγμή που αλιεύτηκε.

Αυτό επιτυγχάνεται στη βιομηχανική αλιεία μέσα από προηγμένες τεχνολογίες κατάψυξης και συντήρησης των αλιευμάτων σε όλα τα στάδια επεξεργασίας, μεταφοράς, αποθήκευσης και διάθεσής τους.

Την αιχμή της τεχνολογίας αποτελούν εξειδικευμένα αλιευτικά σκάφη που διαθέτουν εγκατάσταση επεξεργασίας και κατάψυξης των ψαριών, σε ελάχιστο χρόνο από τη στιγμή της αλίευσης. Πρόκειται, στην ουσία, για πλοία-εργοστάσια που αλιεύουν πολύ γρήγορα με εξελιγμένα αλιευτικά εργαλεία και επεξεργάζονται στις γραμμές παραγωγής τους τα αλιεύματα που συλλέγουν.

Έτσι, τα αλιεύματα που είναι κατεψυγμένα επί πλοίου, εγγυώνται ποιότητα στο έπακρο, αναλλοίωτα θρεπτικά συστατικά και γνήσια γεύση!