ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Για καραμελωμένα κρεμμύδια.
Πολλές συνταγές λένε να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια εννοώντας να τα τσιγαρίσουμε. Τα τσιγαρισμένα κρεμμύδια (πριν καούν) πράγματι παίρνουν το χρώμα της καραμέλας ενώ γλυκαίνουν στη γεύση.
Για καραμελωμένα κρεμμύδια.
Πολλές συνταγές λένε να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια εννοώντας να τα τσιγαρίσουμε. Τα τσιγαρισμένα κρεμμύδια (πριν καούν) πράγματι παίρνουν το χρώμα της καραμέλας ενώ γλυκαίνουν στη γεύση.