ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Για πιο τραγανά τηγανητά.
Όταν τηγανίζουμε ψάρια, για να πετύχουμε πιο τραγανή κρούστα μπορούμε να προσθέσουμε στο αλεύρι λίγο καλαμποκάλευρο ή ψιλό σιμιγδάλι. Τα υλικά αυτά είναι πιο σκληρά και δεν πανιάζουν εύκολα.
Για πιο τραγανά τηγανητά.
Όταν τηγανίζουμε ψάρια, για να πετύχουμε πιο τραγανή κρούστα μπορούμε να προσθέσουμε στο αλεύρι λίγο καλαμποκάλευρο ή ψιλό σιμιγδάλι. Τα υλικά αυτά είναι πιο σκληρά και δεν πανιάζουν εύκολα.