ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Για τέλειο αποτέλεσμα στο πανάρισμα.
Όταν πανάρουμε ψάρια ή θαλασσινά για τηγάνισμα πρέπει να αφαιρούμε το πολύ αλεύρι πριν το πανάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να μην μαυρίσει το λάδι που τηγανίζουμε.
Για τέλειο αποτέλεσμα στο πανάρισμα.
Όταν πανάρουμε ψάρια ή θαλασσινά για τηγάνισμα πρέπει να αφαιρούμε το πολύ αλεύρι πριν το πανάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να μην μαυρίσει το λάδι που τηγανίζουμε.