
Βακαλάος φιλέτο με μεσογειακό πανάρισμα και σαλάτα πλιγούρι

Μάθετε περισσότερα
Φυσικό πανάρισμα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά
Τέλειο στο φούρνο.
Χρόνος μαγειρέματος: Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 91 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79 10 λεπτά Μερίδες: Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 110 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79 2 ![]() |
Υλικά:250γρ βακαλάο φιλέτο με μεσογειακό πανάρισμα Kallimanis |
Εκτέλεση:
Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 174 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Πλένετε το πλιγούρι και το βάζετε σε ένα βαθύ μπολ με 3 φλιτζάνια του τσαγιού νερό να μουσκέψει, για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια το σουρώνετε και το τοποθετείτε στο ίδιο μπολ.
Ξεφλουδίζετε και κόβετε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια το μαϊντανό και το δυόσμο.
Βάζετε τα υλικά αυτά μαζί με το πλιγούρι και προσθέτετε το λάδι το χυμό λεμονιού και τα μπαχαρικά.
Ανακατεύετε καλά το μείγμα και το αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά ακόμα ώστε να απορροφήσει το πλιγούρι όλα τα υγρά και να πάρει τα αρώματα τους.
Ψήνετε τα φιλέτα βακαλάου, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο τα φιλέτα με τη σαλάτα πλιγουριού.
(Με την υπογραφή της Chef Παναγιώτας Μήτσιου-Πολυχρονίδου)