καλαμάρι πανέ με ανθότυρο

Θράψαλο σε ροδέλες με σάλτσα ανθότυρο


Μάθετε περισσότερα
Καθαρισμένο και κομμένο σε ροδέλες, έτοιμο για τηγάνισμα

Χρόνος μαγειρέματος:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 91 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
15 λεπτά


Μερίδες:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 110 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
4


Εκτύπωση

Υλικά:

700γρ θράψαλο σε ροδέλες

Για τη σάλτσα:
160γρ ανθότυρο
60γρ μουστάρδα πικάντικη
90γρ μουστάρδα με σιναπόσπορο
24γρ ξύδι λευκό βαλσαμικο
70γρ ελαιόλαδο

Για το τηγάνισμα:
σκληρό αλεύρι για το αλεύρωμα
καλαμποκέλαιο

Προετοιμασία:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 158 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Βγάλτε τα θράψαλα από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.
Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου.
Τα θράψαλα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Εκτέλεση:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 174 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Κόβετε τον ανθότυρο σε μικρά κομμάτια. Τα τοποθετείτε σε ένα μπλέντερ. Προσθέτετε την πικάντικη μουστάρδα, τη μουστάρδα με σιναπόσπορο, το ξύδι και το ελαιόλαδο. Τα χτυπάτε πάρα πολύ καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Στο μεταξύ, σε μπόλικο αλεύρι πανάρετε τα θράψαλα ένα-ένα και τα κοσκινίζετε, προκειμένου να φύγει το περιττό αλεύρι. Τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.

Ρίχνετε μια ποσότητα στο πιάτο από τη σάλτσα και γέρνετε το πιάτο προς όλες τις κατευθύνσεις για να απλωθεί παντού. Έπειτα τοποθετείτε τα καλαμάρια από πάνω.

Tips:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 179 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Η σάλτσα πρέπει να καταναλώνεται φρέσκια.