Σκορδάτα φιλέτα βακαλάου

Σκορδάτα φιλέτα βακαλάου


Μάθετε περισσότερα
Από βακαλάο Alaska Pollock

Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά

Όλη η φρεσκάδα της θάλασσας και η θρεπτική αξία του ψαριού

Χρόνος μαγειρέματος:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 91 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
35 λεπτά


Μερίδες:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 110 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
2


Εκτύπωση

Υλικά:

• 300 γρ. φιλέτα βακαλάου
• 85 γρ. ελαιόλαδο
• 1 κουτ. γλυκού αλάτι
• 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
• 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
• 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

Προετοιμασία:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 158 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Βγάλτε τα φιλέτα βακαλάου από τη συσκευασία και βάλτε τα σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα βαθύ μπολ, το οποίο θα μαζεύει τα υγρά.

Σκεπάστε το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα ή με μεμβράνη κατάλληλη για τρόφιμα και τοποθετήστε το στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου. Τα φιλέτα έχουν αποψυχθεί μόλις αποκτήσουν τη σχετική ελαστικότητά τους.

Εκτέλεση:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 174 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Ξεπλένετε τα φιλέτα και τα στεγνώνετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε 150 γρ. νερό και σοτάρετε το σκόρδο και το μαϊντανό.

Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το λάδι.

Τοποθετείτε προσεκτικά τα φιλέτα βακαλάου και μαγειρεύετε για 10 λεπτά.

Σερβίρετε αμέσως.

Συνοδέψτε με χόρτα εποχής ή πράσινη σαλάτα.