crop

Γλώσσα φιλέτο pane στο φούρνο με σάλτσα από κατίκι


Χρόνος μαγειρέματος:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 91 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
25 λεπτά


Μερίδες:

Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 110 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
6


Εκτύπωση

Υλικά:

600γρ Γλώσσα φιλέτο pane Kallimanis
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
300γρ κατίκι
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
50 ml κρασί λευκό, ξηρό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 174 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.
Μόλις μαραθούν τα σβήνετε με το κρασί.
Κατόπιν, προσθέτετε το κατίκι, αλάτι, πιπέρι και και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Αφού το μείγμα γίνει ομοιογενές σαν κρέμα, το κατεβάζετε από τη φωτιά.

Τοποθετείτε τα παναρισμένα φιλέτα γλώσσας σε ένα αντικολλητικό πιρέξ και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
Ψήνετε στο φούρνο στους 200̊ βαθμούς για 20 λεπτά.

Tips:


Warning: Missing argument 2 for types_render_field(), called in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/themes/lovefish/single-recipes.php on line 179 and defined in /home/magiclea/public_html/lovefish.gr/wp-content/plugins/types/embedded/frontend.php on line 79
Μπορείτε να συνοδεύσετε το πιάτο με πιλάφι ή κριθαράκι.

(Με την υπογραφή της Chef Παναγιώτας Μήτσιου-Πολυχρονίδου)